Doar doua lucruri sunt infinite:universul si prostia umana,insa nu sunt sigur despre primul.(A.Einstein)

Se califica Urziceni mai departe?

vineri, 19 februarie 2010

Ritualuri neortodoxe: despuiata in biserica, sfinteste apa cu un craniu!

Ritualuri necurate si blasfemie! Se intampla lucruri diavolesti la o manastire retrasa de pe malul Dunarii in Mehedinti. Maica Stareta Filofteia este acuzata ca sfinteste apa cu un craniu, sta despuiata in biserica si-l injura tocmai pe parinte.

Cocalar sau pitzipoanca???

La WC :))

Chef de Chef cu bautura fina si femei frumoase =)))):)))


Vezi mai multe video Haioase

Rebecka de la Iasi-Alinta-ma =)))))

Cu trenul prin Romania!!

Uite ce trenuri avem noi in Romania.Ce curent,ce carbune sau mai stiu eu ce combustibil.Priviti aici:

Vezi mai multe video Haioase

Mircea Badea: "Am fost la sală cu Bendeac şi cu elevul porno!"

"ŞOC! Eram cu Bendeac la sală. Când colo, mă uit la unu' care avea maioul sfâşiat. Mă uitam la el aşa şi îl întreb pe Bendeac: 'Bă, ală ţi-a luat maioul?... că tu te îmbraci aşa mai bizar. Mi părea cunoscut şi nu îmi dădeam seama cine e", a spus Mircea Badea în timpul emisiunii.

Un american suparat pe Fisc si-a izbit avionul intr-o cladire de birouri din Austin

Un inginer american a intrat intentionat cu avionul sau de mici dimensiuni intr-o cladire cu sapte etaje din Austin, unde se afla un birou al serviciilor fiscale, dupa ce in prealabil a lasat un mesaj justificativ pe internet si si-a incendiat casa in care se aflau sotia si fiica sa de 12 ani.

5.000.000 de lei ca sa-l judece pe Patriciu


Dosarul Rompetrol, in care este judecat si magnatul Dinu Patriciu, a costat statul roman mai bine de cinci milioane de lei, in conditiile in care, la fiecare termen, avocatii obtin amanari ale dosarului, in speranta ca faptele s-ar putea prescrie, iar cei judecati ar scapa de raspundere.

Elton John: "Iisus a fost homosexual şi superinteligent"


Într-un interviu recent, Elton John a făcut dezvăluiri mai mult decăt şocante. "Eu cred că Iisus era un homosexual, inteligent şi plin de compasiune care înţelegea problemele umanităţii. Pe cruce, el a iertat oamenii care l-au crucificat. "

"Iisus a vrut ca noi să fim iubitori şi iertători. Nu ştiu de ce oamenii sunt aşa de cruzi.Încearcă să fi lesbiană în Estul-Mijlociu şi eşti ca şi moartă."

Campioana sexy este Steaua Danielei Crudu

Miercuri seara, club Princess a organizat un concurs inedit, cu 8 fete frumoase, reprezentand fiecare cate una din echipele angrenate la titlu in acest retur, in "liga lui Mitica".

TROFEU. Inainte de noua aparitie in "Playboy", stelista Daniela Crudu a avut inca un motiv de satisfactie: este sexy-campioana Romaniei

Liverpool 1 Urziceni 0

Unirea Urziceni a supravietuit 81 de minute pe Anfield. Putea fi a doua echipa din Romania care scapa fara gol pe terenul lui Liverpool, dar Ngog, omul care i-a luat locul lui Torres, a marcat si Unirea spera sa intoarca rezultatul in retur.

Info meci:

- Stiati ca:
Nicio echipa romaneasca nu a marcat pe Anfield? www.sport.ro ofera un bilet la finala Europa League primului marcator al Unirii pe Anfield!

- Este primul meci al Unirii cu o echipa din Anglia. Unirea Urziceni a jucat in acest sezon o partida in Scotia, cu Rangers, castigata cu 4-1.
- Liverpool a castigat de 3 ori Cupa UEFA. Ultima participare in aceasta competitie s-a terminat insa cu o eliminare in dauna lui Marseille.
- Este singurul meci din acest tur de Europa League intre 2 echipe care au venit din Liga.
- Ronny Levy a mai jucat cu Liverpool, cand o antrena pe Maccabi Haifa. A pierdut cu 2-1 pe Anfield si a facut 1-1 acasa.
- Din echipa lui Liverpool care a batut-o pe Maccabi au mai ramas Reina, Gerrard, Carrgher, Aurelio si Agger.
- Rafa Benitez l-a batut pe Levy in 2003-2004, in Cupa UEFA, cu 4-0. Atunci Benitez antrena Valencia.
- Jucatorii Unirii suspendati daca vor vedea un galben: Iulian Apostol, Marius Ioan Bilasco, Pablo Brandán, George Galamaz, Ricardo Vilana