Doar doua lucruri sunt infinite:universul si prostia umana,insa nu sunt sigur despre primul.(A.Einstein)

Se califica Urziceni mai departe?

joi, 18 februarie 2010

Din categoria "Romania Beata"

Sa-i pish in freza...

Au făcut sex în faţa a mii de oameni la un concert rock


Un cuplu de tineri pasionaţi de muzică rock le-au oferit un spectacol pe cinste oamenilor prezenţi la un concert. Cei doi tineri dezinhibaţi s-au urcat pe scenă şi au făcut sex în văzul tuturor în timp ce formaţia rock şi-a continuat recitalul.

Salvat de webcam.LOL


Daca ii spui cuiva ca un webcam iti poate salva viata, sunt sanse mari sa fii privit cu o spranceana usor ridicata. Dar, daca ii dai sa citesca stirea asta de pe BBC, isi va schimba opinia.

Faza e ca trebuie sa ai bafta de webcam-ul corect. Si, cel putin in cazul unui neamt, chiar asa a fost!

Pasionat de fotografie, tipul, aflat in statiunea St Peter-Ording, a iesit la plimbare pe gheturile din Marea Nordului pentru a poza un apus. Lipsa reperelor l-a impiedicat sa mai ajunga la mal, asa ca s-a gandit sa semnalizeze cu blitz-ul.

Nashpa, dar nu l-a vazut nimeni de pe tarm.

In schimb, flash-urile lui au fost remarcate de o femeie ce privea acelasi apus de soare de la vreo cateva sute de kilometri, prin intermediul unui webcam amplasat in statiune. Inspirata, aceasta a sunat la politie, chestie care a sfarsit prin a-i salva viata ratacitului.

A luat-o razna bucataru'

Hai sa ne intelegem inainte de a da drumul la stire: chiar imi place bucataria si chiar am o relatie intima cu tigaia, cratita, oala si cuptorul. Mai mult, sunt gata oricand sa comit un efort lombar in fata unui chef veritabil (Hello Costachel!).

Partea proasta in ziua de azi este aceea ca bucatarii televizati, unii de un renume variabil spre indoielnic, sunt gata sa manance orice rahat si sa gateasca orice patruped pentru a obtine un rating mai bun.

Altfel spus, unii dintre ei admit sa ne propuna cele mai tembele retete dintre cele mai cretine cu putinta.

In fruntea plutonului se claseaza, clar!, numitul Beppe Bigazzi, un nene cu par alb ce si-a rupt craca de sub picioare la Rai Uno. De ce? Pentru ca, dorind sa impartaseasca lumii intregi ceva din preaplinul culturii sale culinare, a gasit ca este extrem de important sa explice felul in care se gateste o... pisica :-|.

Daca mi-ati fi povestit, ma tem ca n-as fi crezut. A trebuit sa vad stirea de pe LePost.fr si sa ma uit stupefiat la inregistrarea alaturata.

Michael Jackson, Oasis si The Beates in top 10 albume care-i plac Papei Benedict XVI!

Papa Benedict XVI este fan Oasis, The Beatles, Pink Floyd si Michael Jackson, conform listei de abume pop si rock emisa de Vatican.
Cu acordul Papei, ziarul oficial al Vaticanului, L'Osservatore Romano, a publicat un top zece albume pe care Papa le considera ca fiind cele mai bune din toate timpurile.
Pe prima pozitie a topului se afla albumul trupei Beatles, 'Revolver', fiind urmat de 'What's the story (Morning Glory)?' al trupei britanice Oasis, 'Dark Side of The Moon' al celor de la Pink Floyd, cel mai bine vandut album al Regelului Muzicii Pop, 'Thriller' si 'Rumours' al trupei Fleetwood Mac.

Liverpool vs. Unirea Urziceni


Diseara pe ProTv la ora 22:00 unirea se dueleaza cu liverpool.Ce credeti,are vreo sansa sa-i invinga pe englezi??Eu zic ca cu putin noroc se poate.Indrazniti sa dati un pronostic?

Filme noi 2010.

Inception-actiune SF.Trailer:

Kick-Ass - Actiune, Aventuri, Comedie, Fantastic

The Book of Eli - Actiune, Aventuri, Drama

Fa-ti firma cunoscuta!!

ENKAS SRL, infiinţată în 2006, este una dintre primele reţele de afilieri din România. Inovaţiile constante sunt menite să crească performanţele dumneavoastră ţinând cont totodata de condiţiile de securitate a datelor.

Mozy Remote Backup

Cupa Romaniei.


Derby-ul din semifinalele Cupei Romaniei se va disputa intre Dinamo si CFR Cluj!

Meci-soc in semifinala Cupei Romaniei! Dinamo joaca cu CFR Cluj, castigatoarea din ultimii doi ani. Brasov si Vaslui se bat intre ele pentru un loc in finala de la Iasi. Semifinalele Cupei Romaniei vor avea loc la 23-25 martie turul si 13-15 aprilie returul. Finala competitiei se va disputa la 26 mai, pe stadionul Emil Alexandrescu din Iasi.

INNA ne incanta cu vocea ei superba!!Sau nu :))

Din categoria "vedete de duzina",uite-o si pe INNA care are noroc ca exista playback.

Florin Salam e Imparatul Manelelor

Asta e din categoria care clar intereseaza 85% din populatia romaniei.Doamnelor si domnilor,postul Acasa ni-l prezinta pe F.Salam in postura care normal o merita,aceea de imparat al manelelor bai fratilor.Asta clar e o stire care merita comentata si vazuta de tot poporul.Ca doar n-o sa dea o stire cu unul care saracu isi doreste un serviciu ca n-are ce manca.

Din inima de la Vanghelie pentru Geona

Vrei un site?Simplu.

LcS Telemedia S.r.l
LcS Net ofera: Gazduire web, Servere virtuale (VPS), Inregistrare domenii, Conturi reselleri. Toate la cele mai avantajoase preturi!

Din categoria "comic"

Razvan si Danii fac misto de rockeri!!!Sa vezi ce misto o sa faca rockerii de ei daca ii mai supara :)

Basescu s-a apucat de fotbal!


Mai nou politicienii nostri s-au apucat de fotbal.Si le sta bine rau.Se pricep si la dribling...Cum a driblat toti romanii in mandatul trecut tot asa o sa-i dribleze si acum.Da' ce sa-i faci,dorinta poporului sa aiba marinari la putere.

Curriculum vitae!!

Mda.Pai sa va povestesc...ca eu defapt si de drept nu trebuia sa ma mai nasc...Ai mei erau in dilema..ca aveau deja o fata desi intre noi fie vorba ei vroiau sa aiba un baiat.Si au stat ei ce au stat si s-au gandit :sa mai facem unu,sa nu mai facem,ce ne facem daca o fii tot fata?Dar vezi tu,dumnezeu a vazut ca ei erau nehotarati si intr-o seara a facut el in asa fel incat sa vada mama in vis ca daca mai face un copil o sa fie baiat.Zis si facut..se apucara de treaba...si uite asa am aparut eu.Saracii....acum isi plang de mila...cik mai bine nu ma faceau ca citez "le-am mancat zilele".Da' ca sa-i faci eu le-am spus "baiat a-ti vrut,baiat aveti.suportati consecintele".Si a venit apoi timpul sa ma dea la gradinita.Cu asta am terminat-o repede,m-am dus vreo 2 luni si m-am lasat.Nu era petru mine,eram prea destept.A venit apoi clasa I,urmata normal de premiul I si tot asa cls a 2-a a 3-a a 4-a.Si daca au vazut ai mei ca is asa desptept,au hotarat ei sa ma dea la o scoala buna la oras.Mare greseala.Aici s-a naruit visul lor de a avea un copil model.Am facut eu o parte de generala la oras,apoi liceul la fel.In liceu am fost cel mai bun.Numai note mari aveam.Am luat chiar si mentiune ...a 20-a parca.Apoi a venit timpul sa merg la facultate.Si ca sa fac si eu ca toata lumea,am mers la bucuresti.Da am lasat-o balta repede,nu era de mine.Prea greu.Am venit la Craiova.Mai frumos,mai usor.Am reusit sa si termin facultatea.Momentan astept jobul de vis care cu criza asta cam intarzie sa apara.Dar nu-i nimic,pana una alta imi aprofundez studiile ca m-am apucat de master. ;)